• “Mozart og Strygere”

  Lørdag d. 25. juni KL. 17 på Sølballegaard

  250720 1700

 • Syng-med-koncert

  Søndag d. 26. juli kl. 14 ved Tremosegård
  25jul 12
 • Duokoncert med Jakob Bangsø, guitar og Jakob Kullberg, cello

  Søndag d. 26. juli kl. 19.30 i Dråby Kirke
  25jul 1930
 • Kari Postma, Christian Westergaard, Kroger Kvartetten m.fl.

  Mandag d. 27. juli kl. 19.30 i Ebeltoft Kirke
  26jul 15 a
 • Bjarke Mogensen, accordeon og Andreas Brantelid, cello

  Tirsdag. 28/7 kl. 19.30 i Ebeltoft Kirke
  open strings 1

I Djurs og Mols d. 25.-28. juli 2020.

I Djurs og Mols er stolte af at kunne præsentere et nyt program med danske topmusikere, der tager højde for sommerens udfordringer med covid 19. Musikken skal ud!

Program:

Lørdag d. 25. juli kl. 17 på Sølballegaard: “Sommerkoncert med Mozart i Mols Bjerge”
Oplev førsteklasses strygere fra Det Kgl. Kapel, Ensemble Midtvest, DR Symfoniorkestret og Malmø Operaorkester når de finder sammen i et sommerligt program som solister og i Mozarts "Eine Kleine Nachtmusik".
Den smukke koncertsal på Sølballegard midt i Mols Bjerge danner rammen om koncerten. Efter koncerten er baren åben, og man er velkommen til at tage en picnickurv med og slå sig ned i gården eller haven.

Søndag d. 26. juli kl. 14 ved Tremosegård. Syng-med-koncert:
faellessang videoEr du dus med himlens fugle” med Kgl. opearsanger Simon Duus, strygeorkester og korleder Erling Kullberg. Fællessang er på det sidste blevet en folkesag, der binder os sammen og skaber fællesskab i krisetider. Simon Duus guider os igennem eftermiddagen med stemmetræning, opvarmning, skønne fællessange og et par solonumre i dødishullet i Mols Bjerge. Gratis for børn under 18 år.

Søndag d. 26. juli kl. 19.30 i Dråby Kirke: Duokoncert med Jakob Bangsø, guitar og Jakob Kullberg, cello.
Det slår gnister når de to toneangivende danske musikere byder på et program, der viser de to kreative kunstneres spændvidde. Værker af Hume, De Falla, Schubert, Nørgård og Villa Lobos. Koncertintroduktion ved Esben Tange

Mandag d. 27. juli kl. 19.30 i Ebeltoft Kirke: Stor kammerkoncert med Kari Postma, sopran, Christian Westergaard, klaver og Kroger Kvartetten med udvidet strygerbesætning som består af Juliane von Hanh og Jonathan Slaatto, cello og Pernille Rømer, kontrabas. Genoplev nogle af festivalens favoritmusikere, som har begejstret publikummet på I Djurs og Mols tidligere år i kammermusikværker med stort format.Værker af Strauss, Zemlinsky og Saariaho. Sendt på DR P2 – hør koncerten HER

Tirsdag. 28/7 kl. 19.30 i Ebeltoft Kirke: Duokoncert med Bjarke Mogensen, accordeon og Andreas Brantelid, cello.
2 af landets førende internationale solister finder sammen i et fyrigt program. Værker af Kodaly, Scarlatti, Bach og de Falla. Sendt på DR P2 – hør koncerten HER

Pop-up koncerter fylder området med musik.

Gratis musikalske nedslag sætter lokaliteterne i spil:

D. 23. juli kl 14-14.30 på Toppen af Ebeltoft. Bach og Mozart ved Maj Kullberg, violin og Alexander Øllgaard bratsch i vandrehjemmets smukke arkitekttegnede foyer med udsigt over vandet.
 
D. 27. juli kl. 13.30: Mulighed for at overvære en åben prøve sammen med Folkeuniversitet Syddjurs´s hold i Ebeltoft Kirke mandag d. 27. kl.13.30-14.30. Det vil være en arbejdssituation, man kommer  til at opleve. Begrænsede pladser.
 

D. 27. juli kl.15 i Maltgården: Duo Bangsø/Kullberg på guitar og cello kom forbi og gav pop-up koncert i Velkomsten. Her mødes nyt og gammelt - både i Maltfabrikkens arkitektur og i musikken, hvor Schubert har fået en opdatering. Se et klip fra Pop-Up-koncerten her (Facebook)

D. 28. juli kl. 15 ved Sletterhage Fyr: Strygekvintet spiller Puccini og Mozart med vand til alle sider -og iskiosken er åben! 

Online: Festivalen lægger løbende filmklip fra koncerter, backstage og sommerstemning fra området ud på hjemmesiden.
 
VELKOMMEN!
Messian Kvintet

Det oprindelige internationale program er udskudt et år.

Musikken spiller videre -i Djurs og Mols -velkommen!!
Stemningen, landskabet og musikken på I Djurs og Mols

Modtager af Syddjurs Award 2015 "Kulturprisen

I Djurs og Mols er en international kammermusikfestival som sætter Nationalpark Mols Bjerge i musik

Klassiske Koncerter i Djurs og Mols inviterer publikum med rundt om musikken – til åbne prøver, sing-along samt snack & snak efter koncerterne.

Festivalen er en årligt tilbagevendende begivenhed, der i 2017 fandt sted for 7. gang med en ambitiøs og vidtfavnende koncertrække.

Festivalen har siden sin start i 2011 hurtigt opnået stor anerkendelse både nationalt og internationalt. Festivalens koncerter er således blevet radiotransmitteret til mange millioner lyttere i hele Europa.

Tilmeld nyhedsbrev


Rødtjørnevej 44, 2720 Vanløse
Tlf. 2636 1978 – CVR. 33331169
EFFE LABEL LOGO 220